Tentang Kami

Tianjin Katay Pasifik Steel Co., Ltd. ngawengku hiji cicingan géograpis punjul sarta angkutan merenah. Kami agén pangbadagna Tianjin Tiantie Zhaer Steel Produksi Co., Ltd., sarta geus meunangkeun ngahargaan Penjualan Jawara salila sababaraha taun!

Kusabab ngadegna parusahaan dina 2008, parusahaan urang geus fokus kana produk screw Threaded Steel jeung produk konstruksi patali. Produk dina pasaran anu: FT Bar, asesorisna: mété, piring, couplers, spiral bar, kawat PC strand na anchors, logam sarta plastik Saluran, jsb

parusahaan urang salawasna Wasalam kualitas produk salaku lifeline pausahaan, tataman ka rigorous, cekap tur inovatif konsép ngawula nasabah, sarta kami daék cooperate jeung konsumén anyar jeung heubeul betah tur mancanagara nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas hadé jeung kualitas produk.

1

Pencapaian CP Steel mangrupa hasil tina gawé teuas, kumawula, sarta pendekatan etika tina sakabeh tim.

Adhering ka integritas manajemén jeung konsép munggaran customer, urang baris nuluykeun nyadiakeun produk kualitas luhur ka konsumén jeung layanan alus.

Urang warmly ngabagéakeun inquiries Jenis sarta mangga buka ti sakuliah dunya keur silih benefit jeung engke caang!

nyitak
sder