• wert
  • sdfsdfg

Tianjin Katay Pasifik Steel Co., Ltd. ngawengku hiji cicingan géograpis punjul sarta angkutan merenah. Kami agén pangbadagna Tianjin Tiantie Zhaer Steel Produksi Co., Ltd., sarta geus meunangkeun ngahargaan Penjualan Jawara salila sababaraha taun!

Kusabab ngadegna parusahaan dina 2008, parusahaan urang geus fokus kana produk screw Threaded Steel jeung produk konstruksi patali. Produk dina pasaran anu: FT Bar, asesorisna: mété, piring, couplers, spiral bar, kawat PC strand na anchors, logam sarta plastik Saluran, jsb

TENSIONING OR POST TENSIONING OR NON-TENSIONING? WE CAN ACHIEVE ALL

Geotechnical*Post-Tensioning*Formworks*Micro piles
Ground Anchors*Soil Nailing*Tunneling Mining