• wert
  • sdfsdfg

Tianjin Cathay Pacific Steel Co, Ltd zë një pozitë superiore gjeografike dhe transporti i përshtatshëm. Ne jemi agjent i madh i Tianjin Tiantie Zhaer çelikut Prodhimi Co, Ltd, dhe kanë fituar nderin e Sales kampion për shumë vjet!

Që nga themelimi i kompanisë në vitin 2008, kompania jonë është fokusuar në produktet Screw Ndërprerë çelikut dhe produkteve të përafërta ndërtimit. Produktet në treg janë: FT Bar, aksesorëve të saj: arra, pllaka, couplers, bare spirale, telat PC Fillesa dhe ankorave, metalike dhe plastike kanalet, etj

TENSIONING OR POST TENSIONING OR NON-TENSIONING? WE CAN ACHIEVE ALL

Geotechnical*Post-Tensioning*Formworks*Micro piles
Ground Anchors*Soil Nailing*Tunneling Mining