• wert
  • sdfsdfg

Тијанџин Cathay Пацифик челик копродукции, Ltd зафаќа чувствувате географска положба и удобен транспорт. Ние сме најголемиот агент на Тијанџин Tiantie Zhaer челик Производство копродукции, Ltd, и имаат освоено чест на шампион продажба за многу години!

Од основањето на компанијата во 2008 година, нашата компанија е фокусирана на производи завртки со навој од челик и сродни градежни производи. На производи на пазарот се: FT Бар, неговите додатоци: ореви, чинии, спојки, спирала барови, компјутер влакно жици и сидра, метални и пластични цевки, итн

TENSIONING OR POST TENSIONING OR NON-TENSIONING? WE CAN ACHIEVE ALL

Geotechnical*Post-Tensioning*Formworks*Micro piles
Ground Anchors*Soil Nailing*Tunneling Mining