Babagan awake dhewe

Tianjin Cathay Pacific Steel Co., Ltd. occupies posisi geografis unggul lan transportasi trep. We are agen paling gedhé Tianjin Tiantie Zhaer Steel Produksi Co., Ltd., lan wis menangaké pakurmatan Sales Champion kanggo akèh taun!

Wiwit saka perusahaan ing 2008, perusahaan kita wis fokus ing produk Meneng Utas Steel lan produk construction sing gegandhengan. Produk ing pasar: FT Bar, aksesoris: perkakas, piring, couplers, spiral bar, kabel PC strand lan jangkar, logam lan plastik ducts, etc.

Our company tansah regards kualitas produk minangka lifeline saka perusahaan, Protestan, ing kaku, efisien lan inovatif konsep kanggo ngawula pelanggan, lan kita cumadhang kanggo kerjo bareng karo pelanggan anyar lan lawas ing ngarep lan luar negeri kanggo nyedhiyani pelanggan karo layanan luwih apik kualitas lan kualitas produk.

1

Prestasi CP Steel iku kasil karya hard, pengabdian, lan pendekatan sopan saka tim wutuh.

Adhering integritas Manajemen lan konsep pisanan customer, kita bakal terus nyediakake produk kualitas kanggo pelanggan karo becik.

We becik welcome pitakonan jenis lan riko saka kabeh ndonya kanggo Teknologi entuk manfaat lan mangsa padhang!

print
sder