• wert
  • sdfsdfg

Tianjin Cathay Pacific Steel Co., Ltd. occupies posisi geografis unggul lan transportasi trep. We are agen paling gedhé Tianjin Tiantie Zhaer Steel Produksi Co., Ltd., lan wis menangaké pakurmatan Sales Champion kanggo akèh taun!

Wiwit saka perusahaan ing 2008, perusahaan kita wis fokus ing produk Meneng Utas Steel lan produk construction sing gegandhengan. Produk ing pasar: FT Bar, aksesoris: perkakas, piring, couplers, spiral bar, kabel PC strand lan jangkar, logam lan plastik ducts, etc.

TENSIONING OR POST TENSIONING OR NON-TENSIONING? WE CAN ACHIEVE ALL

Geotechnical*Post-Tensioning*Formworks*Micro piles
Ground Anchors*Soil Nailing*Tunneling Mining